21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da 11 yaşındaki kıza tecavüz

ANTALYA'da 11 yaşındaki kız çocuğuna falezler üzerindeki parkta tecavüz eden zanlı ve ona yardım eden bir kadın gözaltına alındı. Tecavüzcü, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Küçük kız, geçen ay da aynı yerde iki kişinin tecavüzüne uğradığını iddia etti.

Dün öğle saatlerinde ‘155 Polis İmdat’ hattını arayan bir kişi, Konyaaltı'ndaki Falezler 1 Parkı'nda iki kadın ve bir erkeğin bir süre konuştuktan sonra kayalıkların arasına girip çıktığını söyledi.

Bunun üzerine bölgeye giden Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği ekibi, park içerisinde yaptıkları çalışmada 2'si kadın 3 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Polis merkezine götürülen 3 kişiden 11 yaşındaki G.G., annesinin arkadaşı olan kadının kendisini M.T'le tanıştırdığını ve Mustafa'nın da kendisine kayalıklarda tecavüz ettiğini ileri sürdü.

Bunun üzerine M.T'le yanındaki kadın sanık olarak ifade verdi. M.T, G.G. ile kendi isteği üzerine ilişkiye girdiğini söyledi.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan M.T. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, adı açıklanmayan kadın serbest bırakıldı.

Doktor raporu alınan G.G.'nin tecavüze uğradığı belirlendi. G.G., geçen ay yine aynı parkta tanımadığı 2 kişinin tecavüzüne uğradığını iddia etti. Polis şimdi diğer tecavüz zanlılarını arıyor. Olayla ilgili suruşturma sürerken G.G. ailesine teslim edildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2006 Perşembe 14:44:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?