1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

'Antalya'da 24 saat taşıma olacak'

MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, toplu taşıma araçlarında yeni düzenlemeler yapacaklarını söyleyerek, "Antalya'da 24 saat taşıma olacak" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik, televizyon ve radyo programlarına katılarak, Antalya sorunlarını işlemeye devam ediyor. Özel bir radyonun canlı konuğu olan Çelik, Antalya'da öncelikli olarak trafik sorununu çözeceğini söyledi.

Toplu taşıma araçlarında yeni düzenlemeler uygulayacağını ifade eden Çelik, "Minibüs şoförlerinin trafik hızını artıracağız. Minibüs iyi kazanacak, halkı iyi taşıyacak. Antalya'da 24 saat taşıma olacak" diye konuştu.

3 ay içinde Antalya trafiğinin hızını arttıracaklarını dile getiren Çelik, metro için ise çalışmalarının devam ettiğini kaydetti. Antalya'daki trafik akışının oldukça yavaş olduğuna dikkat çeken Çelik "Antalya'nın kan dolaşımı düzenli değil. Göreve geldiğimizde 3 ay içerisinde trafik akışını hızlandıracağız. Kent merkezinde seri ulaşım sağlayacağız. Minibüs şoförü iyi kazanmalı ki halkı iyi taşıyabilmeli. Bir belediyenin görevi vatandaşın cebinden para almak değil vatandaşın cebine para koymaktır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 22:26:50
Güncelleme :24 Şubat 2009 Salı 22:35:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?