21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da bıçaklı gasp

Antalya'da yabancı uyruklu bir kişi kimliği belirsiz 3 kişi tarafından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanarak gasp edildi. 

İddiaya göre, Lara'da bulunan Ufo Otel karşısındaki kaldırımın üzerinde yerde kanlar içinde yatan birini gören vatandaşlar olayı 112 sağlık ekipleri ve polise ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı şahsı ambulansa bindirerek Özel Lara Hastanesi Acil Servisine kaldırdı. 

Olay hakkında yaralı şahıstan bilgi alan polis ekipleri kimliği belirsiz 3 şahısı yakalamak için bölgede çalışma başlattı. Yaralı şahsın hangi uyruktan olduğu ve adının ne olduğu belirlenemedi. 

Daha sonra yaralı şahıs Özel Lara Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Antalya Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
.
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2006 Cumartesi 11:36:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali Kurucuovali IP: 83.84.196.xxx Tarih : 28.05.2006 01:18:15
bu tur caniler hemen yakalanmasi gerekir ve omur boyu devletin elinde tedavi edilmesi gerekir.bu tur insanlar hem insanlara hem kendileri icin cok tehlikelidirler.hicbir zaman serbest kalmamalari gerekir. bir insan musterisini bicaklarmi turist demek musteri demektir,turizim sektorunde binlerce kisi calisiyor.ulkemizin bacasiz fabrikalaridir otellerimiz, turist gelmez ise fabrikalar tek tek kapanir.