7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da bir şampiyon tenisçi

WTA sıralamasında 5. sırada yer alan ünlü Rus tenisçi Nadia Petrova, Antalya Tenis İhtisas ve Spor Kulübü'nde minik tenisçilerle bir araya geldi.

Antrenörü Rus Alexander Mityaev ve özel antrenörü Lars Wahlgren ile birlikte Antalya'da kamp yapan ünlü tenisçi Nadia Petrova, Antalya Tenis İhtisas Spor Kulübü'nde minik hayranları ile tenis oynadı, minik hayranlarının toplarını imzaladı. WTA sıralamasında 5. sırada yer alan ünlü raket Nadia Petrova, minik tenisçilerin performansına hayran kaldığını belirtti.

WTA'da 10 turnuva kazanan, Berlin, Dubai, Amelis, İzlanda, Paris, Indoor ve 2007 yılı Rusya Federasyonu kupasını kazanan 25 yaşındaki Nadia Petrova, başarısının sırlarını minik Türk tenisçilerle paylaştı. 6 yaşında raketle tanışan Rus tenisçi, başarmak için çok çalışmak gerektiğini söyledi. ATİK kortlarında yaptığı gösteri maçında vuruşlarıyla tenisçileri büyüleyen Nadia Petrova, minik tenisçilere vuruş teknikleri konusunda da eğitim verdi. Avusturya Açık Tenis Turnuvası öncesinde Antalya kampının
ardından Brüksel'de hazırlık çalışmalarını tamamlayacağını söyledi.
Rus tenisçi Nadia Petrova, çalışma sonunda minik hayranları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2007 Cumartesi 18:12:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?