8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'da Cemil İpekçi defilesi

Kulüp Aura'da organize edilen Cemil İpekçi defilesinde ünlü mankenler podyuma çıktı. Antalyalıların yoğun ilgi gösterdiği defilede İpekçi'nin son tasarımları tanıtıldı.

Defile öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ünlü modacı Cemil İpekçi, Antalya'da 8. kez defile düzenlediğini belirterek, "İstanbul'dan sonra en fazla defile düzenlediğimiz yer Antalya. Türkiye'nin gelişen bir şehri. Modaya olan ilgi ve defile için iyi bir adres. Biz de yeni tasarımlarımızı burada tanıtmayı uygun bulduk" dedi.

İpekçi, mankenlerin sporcu gibi olması gerektiğini belirterek, "Sırf medyada yer almak için gündeme gelen mankenler benim podyumuma çıkamaz. Ben podyumumda elbiselerimi tanıtırım, mankenleri tanıtmıyorum. Bu tarz mankenler benim podyumum dışında diğer podyumlara çıkabilir. Sporcu gibi, manken gibi mankenlerle çalışmayı tercih ederim" diye konuştu.

Tuğba Özay, Deniz Pulaş, Hande Subaşı, Şebnem Schaefer, Elif Ece Uzun ve Seda Ertan gibi ünlü mankenlerin podyuma çıktığı defilede mayo, gece, yaz ve kış tasarımlarının yanı sıra gelinlik tanıtımı yapıldı. Yaklaşık bir saat süren defilede erkek katılımcıların fazla olması dikkat çekti.
iha
Yayın Tarihi : 21 Temmuz 2007 Cumartesi 11:02:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mahizer çağıl IP: 94.122.87.xxx Tarih : 18.01.2009 20:31:48

ben bu adama tapıyorum abi bitiyorum ben tek idolim hayalimde cemil ipekçiyle birlikte tasarım yapmak ben stilist öğrencisiyim üniversite okumuyorum ama kariyer kursunda stilistlik eğitimi görüyorum inşallah bir gün cemil ipekçi gibi başarılı yaratıca bir tasarımcı olurum ben bu adama hastayım ya kimse onu solluyamaz o bir tane