22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'da çete operasyonu: 23 kişi gözaltında

Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’nde ilk sorgulamaları yapılan şahıslar, Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edildi. Sanıkların üzerinde ve gösterdikleri yerlerde ele geçirilen çok sayıda silaha ve bu silahlara at mermileri de el konuldu.


Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonlar ile bir kişinin öldürülmesi, iki kişinin de yaralanması, iki ayrı iş yerinin silahla taranması, bir otonun kurşunlanması, iki kişinin bıçakla yaralanması, bir kişinin çeklerinin gasp edilmesi, teşekkül halinde uyuşturucu pazarlanması ve silah kaçakçılığı suçlarını işledikleri ileri sürülen 23 kişinin adliyede Cumhuriyet Savcılığı’ndaki ifade verme işlemleri devam ediyor.

Şahısların, işledikleri iddia edilen suçların yanında bir şahsın silahla öldürülmesi, bir şahsın silahla yaralanması, üç ayrı işyerinin kurşunlanması eylemlerini gerçekleştirmek üzere oldukları ileri sürüldü.


Şahısların üzerlerinde ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda 2 adet 9 m çaplı toplu tabanca, 1 adet 7.65 mm çaplı tabanca, 1 adet 6.35 mm çaplı tabanca, 3 adet pompalı tüfek, 1 adet namlusu kesik tek kırma tüfek, 4 adet sallama tabir edilen bıçak, 2 adet kurusıkıdan çevirme tabanca, silahlara ait bol miktarda mermi ve boş kovan, 6 adet kuru sıkı tabir edilen tabanca ve bu tabancalara ait mermiler, 4 adet silah kabzası, 138 adet extacy hap, 2 adet kar maskesi, 10 adet ameliyat eldiveni, iki adet jilet, 1 adet ameliyat neşteri ele geçirildi.

iha-antalya
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2004 Çarşamba 20:31:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?