22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'da cinnet ve dehşet!

Antalya'da cinnet geçiren bir koca, müşteri olarak bulundukları bayan kuaföründe eşi ve kızını öldürdükten sonra 4 yaşındaki kızını da alarak kayıplara karıştı.

Olay, bugün akşam saatlerinde Altındağ Mahallesi 167. Sokak'ta bulunan bayan kuaföründe meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, anne Tuğba R. (28), kızları Hicret (13) ve ismi öğrenilemeyen 4 yaşındaki diğer kızıyla birlikte saçlarını yaptırmak için Funda Bayan Kuaförü'ne geldi.

Anne-kız saçlarını yaptırmak için koltuğa oturduğu sırada, eşiyle daha önceden tartıştığı öne sürülen baba Cengiz R., belinden çıkardığı silahla önce eşi Tuba R.'yi daha sonra da kızı Hicret'i vurdu.

Anne-kız kanlar içinde yere yığılırken, Cemil R., 4 yaşındaki diğer kızını yanına alarak kayıplara karıştı. Anne Tuğba R. olay yerinde hayatını kaybetti. Kızı Hicret de olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Anne-kızın cansız bedenleri, olay yeri inceleme ekiplerinin gerekli incelemesinin ardından Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı.

Bu arada, kuaför işletmecisi Olcay Erçeyan ve kızı Funda büyük şok yaşadılar. Polise ifade vermekte güçlük çeken Funda Erçeyan, kısa süreli baygınlık geçirdi.
Olayla ilgili soruşturma ve kaçan zanlının yaklanması için çalışmalar devam ederken, cinayetin namus nedeniyle işlendiği öne sürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2008 Pazar 20:39:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?