7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da doğalgaz hazırlığı

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ne kadar gelen, önümüzdeki yıl şehir merkezine gelecek olan doğalgaz çalışmaları Sıhhi Tesisatçılar ve Kaloriferciler Odası’nı harekete geçirdi. Oda üyeleri, mesleki eğitim merkezinden doğal gaz ile ilgili ustalık belgesini aldı. Yönetimin 3 yıldır verdiği mücadele sonunda, odanın ismine doğalgaz da eklendi. 

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Toplantı Salonu’nda, olağanüstü genel kurul yapan Sıhhi Tesisatçılar ve Kaloriferciler Odası, odanın ismine doğalgaz ibaresinin eklenmesini görüştü. Divan Başkanlığı’nı AESOB Başkanı Orhan Tolunay’ın yaptığı genel kurulda, üyelerini oy birliği ile oda ismi değişerek, Antalya Doğalgaz, Sıhhi Tesisatçılar ve Kaloriferciler Odası olarak değişti.
Oda üyelerine yeni bir iş kapısının daha açıldığını belirten AESOB Başkanı Orhan Tolunay, “Doğalgaz işlerini sizlerin de yapabilmesi ve odanızın bu konuda söz sahibi olabilmesi için bu değişiklik gerekiyordu. Bakanlığın onayı ile değişiklik gerçekleşti. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Oda Başkanı Saim Çağlayan ise, 3 yıldır uğraştan sonra böyle bir karar çıktığı için mutlu olduklarını söyledi. 

Doğalgaz Sıhhi Tesisatçılar ve Kaloriferciler Odası’nın artık oda olarak söz sahibi olacaklarını belirten Çağlayan, “Doğalgazla ilgili toplantılara katıldığımız zaman, bir takım zorluklarla karşılaşıyorduk. Şimdi, odamızın ismine doğalgaz ibaresi eklendi. Mesleki Eğitim Merkezi’nde aldığınız kurslarla ustalık belgelerimizi değiştirdik. Artık doğalgaz konusunda biz de söz sahibi olacağız” diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2007 Salı 15:28:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?