21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da eroin operasyonu

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonda, 10 ayrı paket içine gizlenmiş 5 kilogram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre İstanbul'dan Skoda marka bir otomobilin içinde Antalya'ya eroin getirileceği bilgisini alan Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, istihbarat çalışmaları sonucunda eroinin, Örnekköy'de bir barda pazarlanacağı bilgisine ulaştı. Barın yakınında pusu kuran polis ekipleri, eroinin taşındığı 07 EK 792 plakalı otomobilin, gece yarısına doğru bara gelmesi üzerine harekete geçti. Yapılan aramada otomobilin bagajında gizlenmiş 10 paket içinde 5 kilogram eroin ele geçirilirken, otomobilde bulunan Akif Özcan (39) ve Nami Özcan (65) gözaltına alındı. Eroini İstanbul'dan getirttiği iddia edilen Maşallah Özcan'ın ise arandığı belirtildi. Şahısların emniyetteki sorgularının sürdüğü öğrenildi.
Öte yandan, İstanbul'dan getirilen ve piyasa değeri yaklaşık 50 bin euro olan eroinin Antalya'ya gelen turistlere pazarlanmaya çalışıldığını kaydeden yetkililer, turizm mevsiminin başlamasından sonra operasyonların devam edeceğini söyledi.
ANTALYA - İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2004 Cuma 02:47:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?