22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'da fabrika yangını

Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde iç ve dış dekorasyonda kullanılmak üzere strafor üretimi yapan bir fabrikada çıkan yangında, fabrika tamamen kullanılamaz hale geldi. Çok sayıda itfaiyenin müdahale ettiği yangın sırasında, bazı işçiler hafif şekilde yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Köksal Sarı'ya ait olduğu belirtilen Kar-Sis adlı fabrikada, makinelerden birinin kısa devre yapması nedeniyle yangın çıktı. Kısa sürede tüm fabrikayı saran yangına Antalya Büyükşehir, Organize Sanayi Bölgesi ile çevre beldelerden itfaiye ekipleri ve Antalya Orman Bölge Müdürlüğünde konuşlandırılan yangın söndürme helikopteri müdahale etti. Yangın sırasında itfaiye ekiplerine yardımcı olmaya çalışan bazı işçiler camları yumruklayarak kırmaya çalışınca hafif şekilde yaralandı. Yaralanan işçilerden Cem Balaban, Antalya Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralının el ve yüzünde yanıklar olduğu öğrenildi. Yaklaşık 1 saat süren yangında fabrika tamamen kül oldu. 

Fabrika sahibi Köksal Sarı, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yangının fabrikadaki bir iş makinesinin kısa devre yapması sonucu çıktığını ve yaklaşık zararın 10 trilyon olduğunu söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2006 Cumartesi 15:21:54
Güncelleme :21 Ekim 2006 Cumartesi 15:27:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?