1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'da ilginç operasyon!

Sonunda bu da oldu: Dondurma kalpazanı yakalandı. Bir dondurma markasının dondurmalarından çıkan 30 bin ‘bedava’ yazılı dondurma çubuğunu piyasaya sürmek isteyen bir kişi ‘sahte dondurma çubuğu’ operasyonuyla gözaltına alındı.

Olay Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne gelen bir ihbarla ortaya çıktı. Merkezi İstanbul’da bulunan Panda dondurma firması, Panda Stix’lerde bulunan ‘bedava’ yazılı çubuklarından kendi bastırdıklarından daha fazla geri dönüşüm aldıkları şikâyetiyle polise başvurdu. Sahte dondurma çubuğu operasyonunu başlatan Antalya Polisi, İzmir’deki bir fabrikada şirketin bastırdığından fazla çubukları alarak kentte piyasaya süren Yusuf Ay’ı gözaltına aldı.

Zanlı Yusuf Ay’ın evinde yapılan aramada, üç çuval içerisinde toplam 30 bin adet ‘bedava’ yazılı dondurma çubuğu ele geçirildi. Zanlı Yusuf Ay gözaltına alınıp Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye götürülürken, İzmir’de çubukların bastırıldığı fabrikayla da ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

...
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 17:13:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?