8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'da kapkaç dehşeti

Antalya'da üniversite öğrencisi genç kız, kendisinden çantasını almaya çalışan kapkaççıya direnince darp edildi. Ormanlık alanda polis tarafından kıskıvrak yakalanan zanlı ise, genç kızdan özür diledi.


Alınan bilgiye göre, Pınarbaşı Mahallesi Adliye Kavşağı'nda meydana gelen olayda, Akdeniz Üniversitesi'nde öğrenim gören ve yaz okulu için yurtta kalan 21 yaşındaki Yasemin Y., bankamatikten para çektikten sonra alışveriş merkezine gitmek üzere yürümeye başladı. Bu sırada genç kızı takip eden ve işsiz olduğu öğrenilen M.A.K. isimli şahıs, kapkaç yöntemi ile üniversiteli kızın çantasını almaya çalıştı.

Üniversiteli kızın çantasını vermemek istemesi üzerine şahıs, genç kızı darp etti. Genç kızın yaralı halde yere yığılmasının ardından çantayı alan şahıs, Akdeniz Üniversitesi Yerleşkesi'ne girerek kaçmaya başladı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen polis ekipleri, ormanlık alanda yaptıkları aramalarda zanlıyı kıskıvrak yakaladı. Bu sırada çevrede bulunan vatandaşlar, zanlıya büyük tepki gösterdi.

Çantayı bulamayan polis ekipleri, zanlıyla birlikte ormanda kısa süre çantayı aradı. Arama sonucunda çanta dağılmış bir şekilde bulunurken, zanlı kendisine soru soran gazetecilere, "Böyle bir şey yaptığım için çok pişmanım. Bir daha asla yapmayacağım. Genç kızdan çok özür dilerim" dedi.


Yaralı genç kız, olay yerine gelen ambulansla Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kızın yüz bölgesinde aldığı darbelerden dolayı şişlikler olduğu öğrenildi. Çevredeki vatandaşların tepkileri altında zanlı karakola götürüldü.
Olayın görgü tanığı Ahmet Akman isimli şahıs ise, "Bir anda kızın çantasını aldı ve kıza saldırdı. Herkes büyük bir şok yaşadık. Yazıklar olsun ona" diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2007 Cuma 23:05:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?