21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da karnaval çoşkusu

Antalya Konyaaltı Belediyesi tarafından organize edilen 3. Konyaaltı Karnavalları'nın 11. Yaz Şenliği, coşkuyla başladı. Konyaaltı 4 numaralı plajda gerçekleştirilen şenliklere, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile yüzlerce vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan Başkan Böcek, bugüne kadar yapılan festivallere katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Konyaaltı Belediyesi'nin Antalya'nın en hızlı gelişen ve değişen belediyesi olduğunun altını çizen Böcek, bu festivaller sayesinde halkı kaynaştırmaya devam edeceklerini söyledi. Açılış konuşmasının ardından Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin Mehteran Takımı şenliğe katılan vatandaşlara konser verdi. Vatandaşlar mehteran takımını ilgiyle izleyerek, eşlik etti.

3. Konyaaltı Karnavalları 11. Yaz Şenlikleri'nin ilk günü, Grup Laçin'in verdiği muhteşem bir konserle son bulurken, vatandaşlar doyasıya eğlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2005 Cumartesi 02:15:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEVAL ŞAHİNGÖZ IP: 81.214.162.xxx Tarih : 7.08.2005 16:21:19
evet bu muhteşem karnavaldaydım istanbuldan geldim eşimle birlikte tatile ve bu konyaaltı şenlikleriylede bir hayli güzel geçti ve seneye tekrar gelmeyi düşünüyorum Antalya süper bir şehir