1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'da kaza: 3 ölü 4 yaralı

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Antalya Gazi Bulvarı'nda Alanya istikametinden Düden kavşağına doğru giden Gökhan Onur'un (22) kullandığı 07 KU 657 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Sema Yazar polikliniğinin yakınında refüjü geçerek karşı yola geçti. Otomobil bu sırada düğünden dönen grubun içine daldı.

Kazada, düğünden dönen Davut Yıldırım (52) Ahmet Güner (14), Birol Muhammet Paçaçı (22) olay yerinde öldü, Ata Ekiz (23), Mehmet Ali Suay (25) ve otomobilde bulunan Feyzi Başaran (22)ile sürücü Gökhan Onur yaralandı.

A.A
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2009 Pazar 00:43:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
barış aslan IP: 85.110.37.xxx Tarih : 2.02.2009 11:05:12

kaza sonrası yaklaşık 20 dakika sonra ordan geçerken büyük bir kalabalık ve polis ekibi gördüm. bir ceset vardı yolun diğer şeridinde biraz ilerledim beyaz bir eski tip şahin araba yolun ters şeridinde duruyodu arkadaşlarım vardı arabada duralım bakalım dedim ama polis durdurmadı bende bu kadar polis bu kazada neden var acaba diye düşündüm ertesi sabah kaltığımda televizyonlar aynı kazan bahsediyorlardı tam üç insan ölmüş o kazada çok acı bir tabloydu halen şokundan çıkamadım . aslında hata aracı kullanan şöförde yayaların tek bir hatası bile yok çünkü araç diğer şeride geçerek vurmuş onlara araba zaten hurda ne diye basıyosun o kadar ama çoğu genç bilinçsizce basıyor gaza ne oldu şimdi nasıl bir vicdanla yaşarsın şimdi biraz sonra nasıl bir felakete yol açıcağını biliyormusun allah kimseye böyle bi acı taşatmasın inşallah ölen kişilerin ailelerine başsağlığı diliyorum yaralılarada geçmiş olsun gençlere sesleniyorum bende gencim sonunda 27 yaşındayım bende araç kullanıyorum lütfen hız yapmayın bu olaylar bir gün sizin başınıd,zada gelebilir dikkat.