21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da kimsesiz çocuklara diş sağlığı yardımı

Procter&Gamble Firması, Antalya Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'ndeki 270 çocuğun bir yıllık diş sağlığı ürünlerini karşıladı. Çocuklara diş fırçası ve diş macunu törenle verildi.
Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi'nde düzenlenen törene firmanın Dış İlişkiler Müdür Yardımcısı Neslihan Özeren ile Antalya'daki Kaliteli Alışveriş Noktası üyeleri ve site yetkilileri katıldı. Firmanın düzenlediği Kaliteli Alışveriş Noktası Programı'nın bir yılını tamamladığını ve bu süre zarfında Türkiye genelinde Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'nda (SHÇK) kalan 20 bin çocuğa diş sağlığı ürünleri bağışlandığını söyleyen Özeren, "Antalya'daki programdan elde edilen gelirle Antalya SHÇK bünyesindeki tüm çocukların bir yıllık diş bakımını sağlayacak 'İpana' marka diş macunu ve diş fırçasını site yetkililerine teslim ettik. Bu kampanyayla imal edilen ağız ve diş sağlığı konusunda özellikle çocuklarımızın bilinçlenmesine katkıda bulunmak istedik. Kampanyamızın hedefine ulaşması bizleri sevindirdi. Üyelerimize ve tüketicilere verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyoruz" dedi.
Zübeyde Hanım Çocuk Sitesi Müdürü Talip Türkcan, diş fırçası ve diş macunu bağışından dolayı Procter&Gamble firması yetkililerine teşekkür etti. Konuşmaların ardından programın birinci yılını doldurması dolayısıyla yuvadaki çocuklarla birlikte pasta kesildi. İkram edilen pasta ve meyve sularını alan çocuklar çok mutlu olduklarını söylediler.
ANTALYA - İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2004 Çarşamba 20:33:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?