21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da korkunç cinayet

Antalya’nın Yenidoğan Mahallesi 3068 Sokak’ta bugün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, cinnet geçiren Maksut Kara (63), eşi Hadice Kara (62) ve baldızı Hasibe Emildaş’ı (62) boğazlarını keserek öldürdü. Edinilen bilgiye göre, uzun süredir şiddetli geçimsizlik nedeniyle eşi Maksut Kara’yla sürekli kavga eden Hadice Kara, bir süre önce evi terk etti. Israrların ardından Hadice Kara tekrar eve dönerken, Maksut Kara baldızı Hasibe Emiltaş’ın sürekli eve gidip gelmesinden yakınarak eşiyle tartıştı.

Almanya’dan emekli olan ve 8 ay önce Antalya’ya yerleşen Hasibe Emiltaş, sabah saatlerinde mahalle pazarından alışveriş yaptıktan sonra kardeşinin yanına uğradı. O sırada eve gelen Maksut Kara, eşi ve baldızıyla tartışmaya başladı. Evin bahçesinde eşi ve baldızının boğazını keserek öldüren Maksut Kara, olay yerinden kaçtı.
İhbar üzerine olay yerine gelen Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, iki kardeşi boğazı kesilmiş şekilde buldu. Hadice Kara ve Hasibe Emiltaş’ın cesetleri, Antalya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis, katil zanlısının yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2004 Pazartesi 14:08:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?