1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'da MFÖ rüzgarı esti

Mazhar, Fuat ve Özkan (MFÖ), Antalya'da bir halk konserinde sahne aldı. Antalya Cam Piramit'teki konserde, MFÖ, iki saat boyunca sahnede kalarak sevilen şarkılarını seslendirdi.

Konserin ilerleyen bölümlerinde Mazhar Alanson, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel'i sahneye davet etti. Türel'den piyanonun başına geçmesini isteyen Alanson, birlikte "Sarı Laleler" şarkısında düet yaptılar.

Türel'in başarılı bir belediye başkanı olduğunu belirten Alanson, Türel'in aynı zamanda sanatçı yönü bulunmasının sanatçı olarak kendilerini sevindirdiğini söyledi.

Yerel yöneticilerin sanatla ilişkisine değinen Alanson, şöyle konuştu: "Yerel yöneticiler hangi partiden olursa olsun herkese hitap etmeli. Partiler üstü olmalı. Menderes Türel böyle bir başkan. Biz kendisini partiler üstü görüyoruz. Saz, bağlama çalan birçok Belediye Başkanı olabilir ama Bach dinleyip piyano çalan ikinci bir belediye başkanı yok Türkiye'de. Kendisini kutluyor başarılar diliyoruz."
 

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2009 Pazartesi 20:57:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?