7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da 'Nehir K' operasyonu

Antalya'da polisin düzenlediği "Nehir (K)" operasyonunda, silahlı gasp ve işyerlerinden hırsızlık olaylarına karışan 13 kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dün akşam düzenlenen "Nehir (K)" adlı operasyonda çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapıldı. 

Operasyonda N.K., S.K., M.Ş., H.Ş., R.K., M.Ş., F.A., E.U., S.B., M.B., S.B., A.A. ve A.D. isimli 13 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şahıslarla birlikte 6 adet çeşitli çap ve marka tabanca (3'ü kuru sıkıdan bozma), 84 adet fişek, 12 adet cep telefonu, 8 adet batarya, 17 adet saat, 12 takım bilgisayar ve aksesuarları, 10 adet deri mont, 1 adet laptop, 11 adet matkap, 2 adet spiral kesme makinesi, 2 adet oto teybi, 5 adet VCD, 2 ayrı bilgisayar kasası, 3 adet LCD TV, 2 adet kar maskesi, 1 adet kelepçe, 33 adet çakmak, 42 şişe viski, 1 adet oksijen tüpü ve şalama (oksijen kesici) takımı, 1 adet demir kesme makası ve 3 adet sahte kimlik ele geçirildi. 

Zanlıların yapılan sorgulamalarında, Antalya ve ilçelerinde gerçekleştirdikleri 6 ayrı silahlı gasp ve 7 ayrı işyerinden hırsızlık olayı aydınlatıldı. Sorgulamanın devam ettiği ve zanlıların yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2007 Cuma 12:17:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?