21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da panik yok

Antalya'da tatil yapan turistler, Türkiye'de kendilerini güvende hissettiklerini söyledi. Kuşadası'nda yaşanan patlamanın tatillerini etkilemediği gözlenen Alman, Rus ve Macar uyruklu turistler, bir dahaki tatillerinde tekrar Türkiye'ye gelmek istediklerini belirtti.

Antalya'da tatillerini geçiren turistler, kent turu yaparak şehri tanımaya çalışıyor. Antalya'yı çok beğendiklerini belirten Alman, Rus ve Macar uyruklu turistler, yine Türkiye'ye gelmeyi istediklerini kaydetti. Alman turistler, "Hava burada çok sıcak. Antalya çok güzel bir şehir. Türkiye'de kendimizi güvende hissediyoruz. Şimdiye kadar herhangi bir olay yaşamadık. İmkanımız olursa tekrar Türkiye'ye gelmeyi istiyoruz" diye konuştu.

Rus uyruklu Maira İvenehuk ise, Antalya'ya hayran kaldığını belirterek, "Bu kent gerçekten çok güzel. Türkiye'de kendimizi güvende hissediyoruz. Tekrar Antalya'ya geleceğiz" dedi.

Konstantin Şkred ise, Türkiye'de güvenlik sorunu olmadığını belirterek, "Tatilimiz çok güzel geçiyor. Yine Türkiye'ye geleceğiz" şeklinde konuştu.

Macar uyruklu bir turist ise, Antalya'da insanların çok arkadaş canlısı olduğunu ifade ederek, "Burada insanlar çok sıcak, arkadaş canlısı. Türkiye'de tatilimiz çok güzel geçiyor" açıklamasını yaptı.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2005 Cumartesi 18:02:19
Güncelleme :19 Temmuz 2005 Salı 15:25:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?