16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Antalya'da rock rüzgarı

GENÇLİK ŞENLİĞİ’NDE ROCK RÜZGARI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Şenliği’nin 5’inci gününde Kırmızı ve Çilekeş grupları ile Ogün Sanlısoy Antalyalılara rock müzik ziyafeti çekti.

Cam Piramit Otopark alanındaki sahneye, ilk olarak kadınlardan kurulu rock grubu Kırmızı çıktı. Enerji dolu sahne performansları ve güçlü soundları ile dikkat çeken grup, ünlü yabancı rock gruplarının sevilen parçalarını yorumladı. Kırmızı, birbirinden hareketli parçalar seslendirerek, izleyicileri coşturdu. Alanı dolduran gençlerin yoğun ilgi gösterdiği grup, alkış aldı.

YENİ ŞARKILARINI SESLENDİRDİLER

Kırmızı’nın ardından diğer bir rock grubu Çilekeş grubu sahnedeki yerini aldı. Özellikle üniversite gençliğinden geniş bir hayran kitlesi bulunan grup, Y.O.K ve Katil Dans albümlerinden parçalar seslendirdi. Çilekeş’in, yeni çıkacak albümlerinden parçalara da yer verdiği konserde, gençler yerinde durmadı. Grup üyeleri performansları ile büyük beğeni topladı.

GENÇLERLE BİRLİKTE SÖYLEDİ

Son olarak Türkçe rock müziğin sevilen ismi Ogün Sanlısoy sahneye çıktı. Saydım, Pencere, Hadi Beni Güldür, Büyüdük Aniden gibi bir çok sevilen parçasını seslendiren Sanlısoy’a konser alanını dolduran gençler hep bir ağızdan eşlik etti. Güçlü sahnesi ve sesiyle izleyenleri büyüleyen Ogün Sanlısoy’un şarkılarında gençler büyük coşku yaşadı. Geç saatlere kadar devam eden konserde Antalyalılar rock müziğe doydu.

GENÇLİK ŞENLİĞİ’NDE ROCK RÜZGARI
GENÇLİK ŞENLİĞİ’NDE ROCK RÜZGARI
GENÇLİK ŞENLİĞİ’NDE ROCK RÜZGARI
GENÇLİK ŞENLİĞİ’NDE ROCK RÜZGARI
GENÇLİK ŞENLİĞİ’NDE ROCK RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2010 Perşembe 11:48:02
Güncelleme :6 Mayıs 2010 Perşembe 12:10:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?