7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da şeker gibi bayram

Antalya'da beş yıldızlı oteller, Ramazan Bayramı hazırlıklarını sürdürüyor. Üç günlük bayram tatilini dolu dolu geçirmek isteyen turizmciler, İbrahim Tatlıses, Bülent Ersoy, Sibel Can, Hülya Avşar, Seda Sayan, Ebru Gündeş, Ferhat Göçer, Funda Arar, Özcan Deniz gibi birçok ünlü ile anlaşma yaptı.

12 Ekim Cuma günü başlayacak 3 günlük bayram tatili için rezervasyonlara başlayan turizmciler tatilcilere cazip imkanlar sunuyor. Antalya'da 5 yıldızlı tatil köyü ve oteller yerli turiste Ramazan Bayramı'nda şeker gibi bir tatil imkanı sunuyor. İbrahim Tatlıses Belek Rexos Otel'de sahne alırken, Bülent Ersoy Kemer Göynük Majesty Miraga Park Otel'de, Sibel Can Belek Susesi Otel'de, Hülya Avşar Belek Limak Atlantis Otel'de, Seda Sayan Kemer Limak Limra Otel'de, Funda Arar Tekirova Rixos'da, Ebru Gündeş ve Ferhat Göçer Kundu Kremlin Palace ve WOW otelde, Özcan Deniz de Kemer Limak Limra Oteli'nde sahne alacak. Sanatçılarla birlikte bayramı geçirmek isteyenler için üç günlük bir tatilin bedeli kişi başına 500 ile bin YTL arasında değişiyor.

Limak Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, Ramazan Bayramı'nda güzel bir hafta sonu geçirmek isteyenlerin tercihinin Antalya olacağını belirtirken, Hülya Avşar, Seda Sayan ve Özcan Denizin sahne alacağı otellerin fiyatlarında kemer ve Belek'te her şey dahil gecelik 250 milyon lira olduğunu bildirdi. Kavaloğlu, ancak bir hafta rezervasyon yaptıranların bu fiyatın yarı fiyatına tatil yapabilecekleri alternatifini de sunuyor.
Kavaloğlu, bayram tatilinin kısa olması nedeniyle bölgede sadece 10 otelin ünlü sanatçılı bayram programı hazırladığını söyledi.

Profesyonel Otel Yöneticileri Başkanı Volkan Şimşek de bölgedeki otellerin başarılı geçen sezonun ardından Ramazan Bayramı'nda yerli turisti ağırlayacaklarını belirtti. Antalya'da şeker gibi bir bayram beklediklerine dikkat çeken Şimşek, "Bu bayramda yine yıldızlar geçidi olacak ve 7 günlük rezervasyonlarda fiyatlar 88 eurodan başlayacak" dedi. Şimşek, bu bayramın geçen sezonlara göre daha hareketli olacağını, diğer şehirlerde yaşayanların soğuktan kaçıp Antalya'ya gelmelerini beklediklerini söyledi.

Bu arada Maliye Bakanlığı Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ramazan Bayramı'nda Antalya ve çevresindeki konaklama tesislerinde sahneye çıkacak sanatçıları takip altına almak amacıyla televizyonlardaki magazin programlarını izleme yanında magazin basınını incelemeye başladılar.

 

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 12:53:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?