21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da soygun

Edinilen bilgiye göre, olay Elmalı Mahallesi’ndeki Pamukkale İş Merkezi’nin 1. katındaki Bolatan Yatırım Danışmanlık Firması’nda meydana geldi. Silahlı 3 kişi, öğle saatlerinde firmaya gelerek içeride bulunan işyeri sahibi Halil Bolatan ile sekreteri Hediye Sezer ve misafir olarak bulunan 2 kişiyi ölümle tehdit edip, sessiz olmalarını istedi.

 Soyguncular, işyerindeki 4 kişiyi koli bantlarıyla bağladı. Daha sonra Halil Bolatan’dan kasanın anahtarını isteyen soyguncular, 10 milyar lira nakit para ile 50 kilogram kuyum altınını çalarak olay yerinden uzaklaştı. Silahlı soyguncular, işyerinin girişinde bulunan güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mağdurlar daha sonra bağlandıkları koli bantlarından kurtularak polise telefonla bilgi verdi.

Soygunu anlatan Halil Bolatan, "3 kişiden birinin kar maskesi vardı. Birinin elinde de rambo tabir edilen bıçaklardan bulunuyordu. Ellerimizi koli bandı ile bağladılar. Daha sonra soygunu gerçekleştirdiler. Yaklaşık 70 milyar lira zararım var" dedi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, parmak izi araştırması yaptı ve işyerindeki bilgisayarlar ile yazılı dokümanları incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürdü. Soygunla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

iha-antalya
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2004 Cuma 18:35:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer çiçekdağ IP: 78.168.18.xxx Tarih : 29.11.2008 11:33:12

sevgili dayıcım 29.11.2008 tarihinde internette sörf yaparken seninle ilgili bu habere takıldım ve çok üzüldüm büyük geçmiş olsun kendine çok iyi bak.saygılar hasretle ellerinden öperim.yigenin ömer.