22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'da spor ve Antalyaspor sergisi

Antalya Kent Müzesi tarafından hazırlanan Antalya'da spor ve Antalyaspor sergisi, Türkiye'nin en büyük açık hava sergi alanı olan Karaalioğlu Parkı'nda açıldı.

Antalya Kent Müzesi tarafından Karaalioğlu Parkı'nda kurulan Antalya'da spor ve Antalyaspor sergisinin açılış törenine Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve çok sayıda Antalyalı katıldı. Toplam 525 metre uzunluğunda olan sergide 600 fotoğraf ve yaklaşık 3 bin görsel malzeme kullanıldı. Antalya'nın sporuna ışık tutan sergide emeği geçen herkese teşekkür eden Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, "Antalyasporumuz bu yıl Süper Lig'e yükseldi. Bu sergide Antalyasporluluk ruhunu bir kez daha gördük. Sergideki fotoğrafları görünce çok duygulandım" diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel ise, "Kent Müzesi Projesi, Antalya'nın spor tarihine ışık tutan bu çalışmayı spor camiasından büyük destek alarak gerçekleştirmiştir. Tüm Antalyalıları bu sergiyi görmeye davet ediyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2008 Pazar 12:11:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?