21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da şüpheli paket paniği!

Antalya'da Muratpaşa Camii bahçesinde bulunan bir çöp konteynırı kenarına Cuma namazı öncesi bırakılan bir paket, polisi alarma geçirdi. Sinyal karıştırıcı cihaz yardımı ile kontrol edilen paketin içinden kitaplar çıktı.

Antalya'nın en büyük camilerinden olan Muratpaşa Camii bahçesinde bulunan çöp konteynırlarının kenarından şüpheli bir paketin bulunduğu ihbarını alan polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

Cuma namazı için camiye gelen vatandaşları çöp konteynırı çevresinden uzaklaştıran polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek camiye giren yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipleri gezici sinyal karıştırıcı cihazı paketin etrafına yerleştirdi.

Özel kıyafetlerini giyerek pakete yaklaşan bomba imha uzmanı, paketi dikkatli bir şekilde kontrol etti. Çevredeki endişeli bakışların arasında paketi kontrol eden bomba imha uzmanı paketin içerisinden kitaplar çıkınca rahat bir nefes aldı. Polis ekiplerinin çöp konteynırı çevresinde arama yapmasının ardından yol trafiğe tekrar açılırken vatandaşlar da namazlarını kılmak için camiye girdi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 17:15:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?