1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'da Teknoloji Fuarı

Teknoloji 2009  ( Bilgisayar, Güvenlik, İletişim, Ofis Makineleri ve Görüntü Teknolojileri Fuarı ), 21-24 Mayıs 2009 tarihleri arasında Cam Piramit Sabancı Kongre ve Fuar Merkezi ‘nde düzenleniyor.

24 Mayıs 2009 ( Pazar ) akşamına kadar 4 gün süre ile ziyarete açık olacak olan
Teknoloji 2009 fuar,  her gün 11:00 – 20:00 saatleri arasında gezilebilecek.  

Fuarda ; İnternet ve Bilgisayar teknolojileri ; Data, Network iletişim sistemleri ;Büro makineleri – Ofis donanımları , Güvenlik sistemleri , Telekomünikasyon, haberleşme sistemleri ;Görüntü teknolojileri , Yazılım ve Program sistemleri gibi ürünler ve teknolojik yenilikler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Antalya ve bölgesinin sektördeki potansiyelini dikkate alarak firmaların yeni teknolojilerini ve ürünlerini bir arada gösterme imkanı yaratarak, sektörün temsilcilerini ve alıcılarını buluşturacak olan fuarda mevcut ekonomik koşullar içerisinde ticari faaliyetlerin sürdürülmesi yönünde önemli bir platform olması bekleniyor.

Katılımcı firmaların teşhir edeceği ürünlerde düzenleyecekleri kampanyalar ve özel ürünler de ziyaretçilerin farklı alternatifleri bir arada bulmalarına olanak sağlayac.

Fuarı ziyaret için www.aftfuarcilik.com adresinden ücretsiz online davetiye temin edilebileği açıklandı. 

 

..
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2009 Cuma 15:45:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?