7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da teröre tepki!

Türkiye Kamu-Sen Antalya İl Temsilciliği, bir basın açıklaması ile teröre öfke saçtı.

15 askerin şehit olmasının ardından Türkiye Kamu-Sen Antalya Temsilciliği üyeleri bugün Şehitler Anıtında bir araya gelerek terörü kınadı, "Orduya uzanan eller kırılsın', 'Vatan sana canım feda' sloganları attı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan basın açıklamasının ardından şehitler için Fatiha okundu.

Kamu-Sen İl Temsilcisi Nuri Ünal, terör örgütüne övgüler düzen siyasal partileri ve Türk ordusuna hakaret eden zihniyeti kınadı: "Katile katil demeyen, vatan evlatları ile eşkıyayı eşit gören, şehit anası ile terörist annesini yan yana oturtan bu zihniyeti kınıyoruz." Siyasi emellerine engel gördükleri Türk ordusuna saldırıların arttığını ifade eden Ünal, şöyle konuştu: "Türk ordusu hepimizin evlatları. Osmanlı devşirmelerden oluşan ordusuna bile hiçbir zaman yan bakmadı. Canını, malını, namusunu teslim ettiği ordusuna hakaret eden zihniyeti şiddetle kınıyoruz."
Nuri Ünal, basın açıklamasının sonunda Türk Kamu-Sen Antalya Temsilcisi olarak vatan uğruna gerekirse kanlarıyla savaş vereceklerine dair şehitlere söz verdi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 16:26:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?