21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'da trafik kazası: 1 ölü

Antalya'da freni patlayan bir kamyonet sulama kanalı kenarında pazarcılık yapan aileye çarptı. Aynı aileden 3 kişi vatandaşlar tarafından kurtarılırken, yaklaşık 3 kilometre sürüklenen bir kadın hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, pazarcılık yapan Durmuş Ali Sarıkaya'nın kullandığı 07 DS 026 plakalı pikap kamyonet, freni patlayınca kontrolden çıkarak kanal kenarında sebze-meyve satmakta olan Ayşe Gencer (36), Bayram Gencer ile oğulları Ali Gencer (5) ile Hamide Tuncer'e çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet sürücüsü Sarıkaya ile Ayşe, Bayram ve Ali Gencer Devlet Su İşleri'nin (DSİ) sulama kanalına düştü. Üç kişi çevrede bulunan vatandaşlar tarafından yaralı olarak sudan çıkartıldı. Süratle akan suya kapılan Gencer ailesinden Ayşe Gencer yaklaşık 3 kilometre boyunca suda sürüklendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri Ayşe Gencer'i kurtarmak için büyük çaba sarfetti ancak talihsiz kadının cesedine ulaşılabildi. Kanalda sürüklenen kamyonet ise çıkarılamadı.
Suda sürüklenen araç önce vatandaşlar ve polis tarafından durdurulmak istendi. Akıntıya kapılan aracı kancayla yakalamak istelen ve aralarında polislerin de bulunduğu vatandaşlar, kanala düşme tehlikesi geçirdiler. Sürüklenen araç, kanal üzerindeki bir köprü altına kurulan barikatla durdurulabildi.
Vatandaşlar tarafından kurtarılan Bayram Gencer, Ali Gencer ile Hamide Tuncer ambulansla Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durmuş Ali Sarıkaya da SSK Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ayşe Gencer'in cenazesi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
ANTALYA - İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2004 Pazar 01:33:07
Güncelleme :28 Mart 2004 Pazar 03:37:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?