22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'da trafik kazası: 3 ölü, 1 yaralı

Antalya'da, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hız yapan otomobilin neden olduğu kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Antalya- Alanya Karayolu'nun 13. kilometresinde, sabah 06.30 sıralarında meydana geldi. Yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda, Antalya'dan Alanya istikametine gitmekte olan Atilla Altun idaresindeki 34 SHS 87 plakalı otomobil, Aksu yakınlarında bulunan Soğuçaksu Köprüsü üzerine geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yoldan çıktı. Köprü demirlerine çarpmamak için direksiyonu kıran Altun, yaklaşık 15 metre uzunluğundaki köprünün bir ucundan öbür ucuna kadar sürüklendi. Köprü ayağına çarparak durabilen otomobil, hurda haline geldi. Kazada, otomobil içerisinde bulunan sürücü Atilla Altun yaralı olarak kurtulurken, Altun'un arkadaşları olduğu tahmin edilen Ali Eşiyok (24), Fatih Altuntaş (24) ve Murat Esen (24) hayatını kaybetti.
Altun, olay yerine gelen ambulansla Antalya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil içerisinde sıkışan cesetler ise, itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Otomobilde yapılan incelemelerde, aracın bagajında çok sayıda nargile kömürü bulundu. Şahısların, nargile kömürü pazarlamak için İstanbul'dan geldikleri tahmin ediliyor.
Kazadan yaralı olarak kurtulan Altun'un hayati tehlikesi olduğu için ifadesi alınamazken, 3 kişinin cesedi Antalya Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
ANTALYA - İHA
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2004 Perşembe 22:52:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?