22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'da 'Yılın Gazetecileri' açıklandı

Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nin (AGC) düzenlediği "Basın Yayın ve Başarı Ödülleri Yarışması" ile "Hasan Özkay Fotoğraf Yarışması" sonuçlandı. Seçici kurullar tarafından belirlenen yılın başarılı gazetecileri açıklandı.
Antalya'da yılın başarılı gazetecileri şöyle:
"Haber dalında, Sabah Gazetesi'nden Yusuf Dalaman, Yeni İleri Gazetesi'nden Deniz Göktepe, Akşam Gazetesi'nden Mustafa Kozak.
Güncel yazılar dalında, Hürses Gazetesi'nden Derya Açıkel, Antalya Ekspres Gazetesi'nden Ali Buldu, Dünya Gazetesi'nden Mehmet Ali Kantarcı.
Araştırma-inceleme dalında, Yeni İleri Gazetesi'nden Esin Çıldır, Antalya Ekspres Gazetesi'nden Akın Önen.
Röportaj-seri röportaj dalında, Dünya Gazetesi'nden Orhan Çakmur, Veysi Sağlam, Antalya Gazetesi'nden Kubilay Eldemirci (mansiyon)
Spor yazıları dalında, Yeni İleri Gazetesi'nden Şifa Çiçek, Antalya Ekspres Gazetesi'nden Hasan Yavaşlar.
Sayfa düzeni dalında, Antalya Gündem Gazetesi'nden Aslı Çon, Antalya Ekspres Gazetesi'nden Orhan Sert.
TV haber ve program dalında, Ajans Bir'den Sibel Atasoy, İsmet Kumaşçıoğlu, Mehmet Kılıçarslan, Cihan Haber Ajansı'ndan Ali Merdan.
TV haber dalında, ETV'den Emel Evcin, İhlas Haber Ajansı'ndan İlkay Manış ve Polat Yılmaz, VTV'den Zübeyde Yıldız mansiyon ödülüne layık görüldü.
Program dalında, VTV'den Zafer Uysal mansiyona layık görüldü.
Radyo haber ve program yayınları dalında, VTV'den Deniz Akgün jüri özel ödülüne layık görülürken, TRT Antalya Bölge Radyosu da Nuri Dağtekin Özel Ödülü aldı.
15. Hasan Özkay Fotoğraf Yarışması'nda ise haber ve spor dalında Anadolu Ajansı'ndan Güç Gönel mansiyona layık görülürken, çevre ve turizm dalında Anadolu Ajansı'ndan Cem Özdel birinciliğe, Emin Demir ikinciliğe ve Fikri Cinokur üçüncülüğe layık görüldü."
Değerlendirmede, fotoğraf-foto röportaj dalında ödüle layık eser bulunamadı.
ANTALYA -İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2004 Pazar 00:54:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sezgin aydın IP: 88.238.36.xxx Tarih : 13.01.2008 23:57:29

spor dalında ödül alan şifa çiçek i kutluyorum gerçekten yıllardır yazılarını takip ediyorum olaylara hep farklı açıdan yaklaşarak ayrıntılandırmayı başarıyla yapıyor hız kesmaden devammmmmmm.