21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalya'daa Extacy operasyonu

 Edinilen bilgiye göre, Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü’ne bağlı polisler, Antalya dahilinde bulunan bar, disko ve eğlence yerlerinde gençlere yönelik uyuşturucu madde satışına karşı yaptıkları operasyon kapsamında, çok sayıda Extacy hap ele geçirdi. Narkotik polislerinin "Konyaaltı Beach Park" isimli eğlence merkezinde yaptığı çalışmalar sonucu, Mehmet Aktepe yakalandı. Aktepe’nin üzerinde 90 adet hap ele geçirildi.


Operasyonu genişleten narkotik ekipleri, uyuşturucu hapların Antalya’ya getirilmesinde ve pazarlanmasında yardımcı olduğu gerekçesiyle Hüseyin Korkmaz’ı da Antalya’nın Aksu Beldesi’nde yakaladı. Polis, Korkmaz’ın üst aramasında 254 adet extacy hap ele geçirdi. Korkmaz’ın evinde de arama yapan narkotik ekipleri 4 bin 26 adet daha Extacy hapı ele geçirdi.

Hapların Kilis’ten getirildiğini tespit eden polis, Kilis’ten hapları getiren ismi belirtilmeyen bir kişiyi de Aksu Beldesi Perge kavşağında yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramalarda 5 bin 120 adet Extacy hap ele geçirildi.
Narkotik ekipleri tarafından toplam 9 bin 490 adet Extacy hapın ele geçirilmesinin ardından, ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 sanık tutuklandı.

ANTALYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2004 Cuma 11:23:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?