16
Mayıs
2024
Perşembe
ANTALYA

Antalya'daki Kayserililer birarada

ANTALYA'DA YAŞAYAN KAYSERİLİLER BİRARADA

Antalya Kayseri Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği etkinlikte Antalya'da yaşayan Kayserililer bir araya geldi.

Uygulama Oteli'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 150 Kayserilinin bir araya geldiği 'Geleneksel Kahavaltı'ya Milli Eğitim İl Müdürü Osman Nuri Gülay, Antalya İl Emniyet Müdür Yardımcısı Lütfullah Pekcan, Kepez İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Papak, İl Telekom Müdür Yardımcısı Şerafettin Karaca, 8 Nolu Sağlık Ocağı Baş Tabibi Dr. İbrahim Yılmaz da katıldı.

Antalya Kayserililer Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Rıza Paksoy, 20 Şubat Cumartesi günü derneğin Olağan Genel Kurulu'nun yapılacağını hatırlatarak, "2007 yılında devraldığımız derneğimizde güç birliği adına epey yol aldık. Öncelikle derneğimizin bugünlere ulaşmasında emeği geçenlere yönetim kurulu adına teşekkür ederim. Amacımız Antalya'da yaşayan tüm Kayserilileri derneğimiz çatısı altında buluşturmak" dedi.

Etkinlikteda, bugüne kadar derneğe emeğe geçen kurucu başkanlar da unutulmadı. Kurucular Kurulu üyeleri Mustafa Çetin, Bekir Ateş, Necmettin Kulkul, Ali Karakullukçu ve Feramiz Taşdemir'e teşekkür plaketleri verildi.

ANTALYA'DA YAŞAYAN KAYSERİLİLER BİRARADA
İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 13:48:01
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 14:43:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?