22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'dan yaz görüntüleri

KIŞIN VURDUĞU TÜRKİYE'DE YAZ GÖRÜNTÜLERİ

Antalyalı bir grup iş adamı, havanın soğuk olmasına rağmen sabah saat 06.00 sıralarında denize girerek güneşin doğuşunu izledi. Türkiye'nin birçok bölgesinde soğuk hava ile mücadele etmesine rağmen Antalya'da deniz keyfi yaşayan iş adamları, "Keyifle denize giriyoruz. Çok mutluyuz" diye konuştu.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Fener Mahallesi'nde her gün sabah saatlerinde buluşan iş adamları 30 metrelik falezlerden inerek denize giriyor. Sibirya üzerinden gelen soğuk hava dalgası nedeniyle Türkiye'nin birçok bölgesinde kar ve soğuk hava ile mücadele ederken sıcaklığın 1, deniz suyu sıcaklığının ise 17 dereceye kadar düştüğü Antalya'da denize girmenin keyfini yaşayan 12 kişilik grup yaklaşık 1 saat boyunca denizde kaldı. Çevrede bulunan apartmanlardan gelen insanlarla birlikte 20 kişiyi

bulan grup üyeleri denizde birbirleriyle şakalaşmayı da ihmal etmedi.

Her sabah yaz-kış demeden denize girdiklerini anlatan iş adamı Recai Kırmızıtaş, "Güneşin doğuşunu denizde izliyoruz. Televizyonda kar görüntülerini izleyince çok şaşırıyoruz. Televizyonda kar izleyip Antalya'da denize girmek çok keyifli. Antalya'da deniz suyu sıcaklığı çok yüksek. O nedenle üşümüyoruz. Denize girdikten sonra evimize gidip kahvaltı yapıyoruz ve güne çok dinç başlıyoruz. Bu sayede hiçbir hastalığa da yakalanmıyoruz" dedi.

Denize girmezse hasta olduğunu anlatan Cemil Yıldızhan ise, "Burada Toroslar üzerindeki kar manzarası ile denize giriyoruz. Bu gerçekten çok keyifli" şeklinde konuştu.

KIŞIN VURDUĞU TÜRKİYE'DE YAZ GÖRÜNTÜLERİ
KIŞIN VURDUĞU TÜRKİYE'DE YAZ GÖRÜNTÜLERİ
KIŞIN VURDUĞU TÜRKİYE'DE YAZ GÖRÜNTÜLERİ
KIŞIN VURDUĞU TÜRKİYE'DE YAZ GÖRÜNTÜLERİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 09:17:05
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 09:36:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?