7
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalyalı gazeteciler Davras'ı keşfetti

Antalyalı gazeteciler, Davras'ta buluştu. Öger Tur tarafından organize edilen ve basın organizasyonu An-Deva Sağlık Grubu’nun yaptığı etkinlikte gazeteciler, bütün haftanın yorgunluğunu 2637 metrede karlarla kaplı Davras kayak merkezinde attılar. 

Antalya'dan sabah saatlerinde yola çıkan basın mensupları, ilk molalarını Karacaören Barajında verdiler. Burada gerçekleştirilen sabah kahvaltısının ardından Isparta'ya 26 km uzaklıktaki Davras'a ulaşan 50 kişilik gazeteci grubu, burada kayak yapıp mangal partisinde stres attılar. 

1211 metre uzunluğundaki telesiyej ile 2637 metre yükseklikteki bölgenin tek zirvesine ulaşabilme imkanının bulunduğu Davras'ta kayak severler kuzey disiplini, alp disiplini, tur kayağı, snowboard, dağcılık, botanik gözlemcilik ya da trekking etkinliklerini gerçekleştirebiliyor. Bölge halkının da büyük ilgi gösterdiği Davras Kayak merkezi, bünyesinde bulundurduğu 5 yıldızlı konaklama merkezleriyle de Türkiye'nin yeni ve gözde kayak merkezi olma yolunda. 

Etkinliğe Öger Tur adına Operasyon müdürü Recep Yavuz ile An Deva Sağlık Grubu adına ise Genel Koordinatör Dr. Sefer Demirok ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Aycan Aktaş, gazetecilere rehberlik etti.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2007 Pazar 17:56:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?