22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyalı sporcular seçmelere hazır

ANTALYALI SPORCULAR SEÇMELERE HAZIR

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından 16-18 Nisan tarihinde Marmaris’te yapılacak olan Avrupa Şampiyonası Türkiye Milli Takım Seçmesi’ne katılacak olan Antalyalı antrenör, sporcu ve idareciler son hazırlıklarını yaptı.

Marmaris’te düzenlenecek olan Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Avrupa Şampiyonası Türkiye Milli Takım Seçmeleri’ne Antalya Gençlik Spor Kulübü sporcuları ve yönetimi tam kadro hazır. 16 Nisan’da gerçekleşecek olan şampiyonaya idareci olarak kafilenin başında Ahmet Dönmez’in yer alacağı belirtilirken, takımın antrenörlüğünü ise geçtiğimiz yıllarda Türkiye Şampiyonu olan K.Emre Aydın’ın yapacağı bildirildi.

YARIŞMAYA KATILACAK KADRO

Yarışmaya katılacak olan sporcu ve kategorileri şöyle:

Mehmet Ağar 50 yaş üstü, İsmail Hakkı Yıldızel Master/Fitness, Volkan Yalvaç Büyük Erkekler/1.75 Klasik Body, Svetlana Chilova Body:Fitness, Fikret Tümer Büyük Erkekler, Ali İhsan Yüksekkaya Master 40 yaş üstü, Deniz Orduluoğlu , Hamza Yıldız Gençler, Ayhan Güney 65 kilo da Vücut Geliştirme, Osman Çolak 1.70 Klasik Body ve Fatma Yılmaz Body Fitness kategorilerinde yarışacak.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 12:47:05
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 12:51:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?