22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'lı turizmciler yaza hazır

Zena Resort Otel Genel Müdürü Zeynel Bozbey, sezonda yatak bulamama korkusu taşıyan Avrupalı ve Rus turistlerin şimdiden oda rezervasyonları yaptırdığını söyledi.

Antalya'da, 2008 turizm sezonu hazırlıklarını tamamlayan turizmciler turizm de büyük bir patlama beklerken, yaza merhaba partisiyle sezona giriş yapmaya başladılar. Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Zena Resort Otel tatile gelen misafirlerine yaza merhaba partisi düzenledi.

2008 yaz sezonunda büyük bir patlama beklediklerini belirten Zena Resort Otel Genel Müdürü Zeynel Bozbey, doğal afet ya da komşu ülkelerde savaş olması korkusunu taşıdıklarını da ifade etti. Yüksek sezonda yatak bulamama korkusu
taşıyan Avrupalı ve Rus turistlerin şimdiden oda rezervasyonları yaptırdığını belirten Bozbey, haziran -temmuz ve ağustos aylarında boş oda bulmanın imkansız olduğunu söyledi.

Otelde düzenlenen sezona ve yaza merhaba partisinde otel de bulunan yerli ve yabancı turistlere çiğ köfte ikram edilirken, cam kırıkları üzerinde gösteri yapan animasyoncu şaşkın bakışlarla izlendi. Oteli dolduran turistler şarkılar eşliğinde diskoda dans ederken, Türk hamamında bulunan göbek taşının üzerinde zenne ve oryantalin yaptığı göbek şovu adeta turistleri büyüledi. Sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen turistler gündüz ise havuz başında dansözle dans ederek tatilin tadını çıkarıyor.

.
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2008 Cumartesi 12:33:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?