1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyalılar'a teşekkür etti

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani, Antalya tarihinin en büyük mitinginde; AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı kucaklayıp, bağrına basan Antalya halkına teşekkür etti.

8 Mart Pazar günü, Cumartesi pazarı yanındaki alanda gerçekleştirilen mitingin, Antalya tarihinin en büyük ve coşkulu mitingi olduğunu belirten İl Başkanı Samani, “Yoğun ilgi ve katılımından dolayı, Tüm Antalyalılara şükranlarımı sunuyorum. Mitinge katılarak bize güç veren, kadını, erkeğiyle 7’den 77’ye tüm Antalyalı hemşehrilerimize, coşkumuzu paylaşıp, kamuoyuna aktaran basın mensuplarına, gerekli tüm emniyet tedbirlerini alarak mitingin sorunsuz geçmesini sağlayan güvenlik güçlerimize, ilçe ve belde teşkilatlarımıza, kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarımıza, belediye başkan adayı, meclis üyesi ve il genel meclisi üyesi adaylarımıza, tüm partililerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

Antalya mitingi ile, Türkiye’nin Partisi AK Parti’ye, Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’a teveccühün bir kez daha net bir şekilde sergilendiğini belirten Samani; “6.5 yıldır hükümette, 5 yıldır da yerel yönetimlerde işbaşında olan AK Parti kadroları, milletin emaneti ile millete en iyi şekilde hizmet ediyor.

Antalyalı hemşehrilerimiz büyük bir ahde vefa örneği göstererek, mitingimize coşkulu bir şekilde katılmışlardır. Halkımızın yoğun desteğinin, sorumluluğumuzu bir kat daha artırdığının bilinci içersindeyiz. Antalyalı hemşehrilerimize bundan sonra verecek olduğu desteklerden dolayı da şimdiden teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” diye konuştu

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 14:48:53
Güncelleme :9 Mart 2009 Pazartesi 15:04:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?