8
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'nın Neron'u yakalandı

Antalya'nın Alanya İlçesi'ne çalışmaya gelen ve iş bulamadığı için birçok işyerinde yangın çıkaran Neron lakaplı İsmail Keklik, Alanya Adliyesi'ne sevk edildi. 

Alanya'da gittiği iş yerlerinde kapıların yüzüne kapandığı İismail Keklik (26), 10 motosiklet, 2 otomobil, 1 restoran ve 1 otel lobisini ateşe verdi. Plastik köpük ve çakmak yardımı ile önüne gelen her şeyi ateşe veren genç, kaçarken polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. Kundaklama zanlısı İsmail Keklik, karakolda verdiği ifadede 2 şişe bira içtiğini ve daha sonrasında ne yaptığını hatırlamadığını söyledi. Keklik'in kundakladığı otelde 100 bin YTL'nin üzerinde maddi zarar meydana gelirken, zanlının iki hafta öncesine kadar Konya'dayken babasının evini yaktığı da belirtildi. Zanlının ilk yakalandığında 'Beni yakalamasaydınız Alanya'da tüm otelleri yakacaktım" dediği öne sürüldü. 

Olay sonrasında işyerleri, araçları ve motosikletleri yanan esnaflar, sezon öncesinde böyle bir olayla karşılaştıkları için zor durumda kaldıkların söyledi. Polis ise olayı yapan hakkında bilgi sahibi olmak için çevre işyerlerinin güvenlik kamerasından görüntü aradı.
iha
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2007 Perşembe 02:31:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?