1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalya'nın raketteki gururu oldular

Kepez Belediyespor Tenis Takımı, Afyon’da düzenlenen 12 Yaş Yaz Kupası’nda tek erkeklerde ve çift erkeklerde şampiyonluğu, tek bayanlarda da üçüncülüğü kazanarak yine Antalya’nın gururu oldu.

Kepez Belediyespor Tenis Takımı Türkiye Tenis Federasyonu’nun Afyon’da düzenlediği Yaz Kupası’nda başarılarına bir yenisini daha ekledi. 2008 sezonunda oynadığı tüm maçları kazanan Kepez Belediyesporlu Yavuz Tur’un, Afyon’da da bileği bükülmedi. Tur, 12 Yaş Kupası’nda tek erkeklerde birinci oldu ve Antalya’ya şampiyonluk kupasını getirdi. Çift erkeklerde de Yavuz Tur partneri İbrahim Deniz ile finalde rakiplerini yenerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tek bayanlarda da Kepez Belediyesporlu Ezgi Topuz 3. oldu. Bu başarılarla Kepez Belediyespor tenisteki başarısını taçlandırdı.

Kepez Belediyespor Tenis Takımı 12 Yaş Antrenörü Turgut Korkut da alt yapıdan yetiştirdikleri sporcularının başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi. Tenis Takımı Baş Antrenörü Nurgül Köktürk de sporun merkezi haline gelen Kepez’in, teniste de marka haline geldiğini söyledi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 14:53:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?