1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor, Ankaragücü mesaisinde

Antalyaspor, Turkcell Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürüyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmana izinli olan Feyzi katılmazken, yeni transferler Orhan Ak, Uğur ve Tita laktak testinden geçti.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan teknik direktör Mehmet Özdilek, ligde telafisi olmayan maçlar dönemine girdiklerini belirterek, "Ligde, Fortis Türkiye Kupası maçları nedeniyle uzun bir ara yaşanmadı. Devre arasında kupada 3, Antalya Cup'ta 2 maç oynadık. Devre arası bizim açımızdan yoğun ve keyifli geçti. Fortis Türkiye Kupası'nda da çeyrek finale çıktığımız için mutluyuz. Kupada 28 Ocak'ta Beşiktaş ile oynayacağımız çeyrek final maçını bir kenara bıraktık. Artık ligde telafisi olmayan maçlar dönemine girdik. Bu hafta ligde Ankaragücü ile çok önemli bir maç oynayacağız. Ankaragücü maçı bizim en önemli maçımız. Takımın morali çok iyi. Ankaragücü maçında sahaya kazanmak için çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Transfer çalışmalarıyla ilgili de bilgi veren Özdilek, "Takıma yeni katılan Fatih ve Tita eksikliklerimizi giderdi. Bir veya iki oyuncu daha alacağız. Kayserispor'dan aldığımız Kamber'de kulüpler arasında bazı pürüzler var. Bu pürüzler giderilmeye çalışılıyor" dedi. Mustafa, Korhan ve Orhan'ın sakatlıklarının sürdüğünü söyleyen Özdilek, Orhan'ın takımla birlikte çalışmalara başladığını, bu hafta olmasa da gelecek hafta takımdaki yerini alacağını sözlerine ekledi.

Tecrübeli kaleci Ömer Çatkıc, ligin ilk yarısında oynadıkları ilk sekiz maçta istenilen sonuçları alamadıklarını, ama Mehmet Özdilek'in takımın başına geçmesiyle yükselen bir grafik yakaladıklarını söyledi. İlk yarıda başarılı olduklarını belirten Çatkıc, artık her şeyin çok güzel geliştiğini, bu hafta oynayacakları Ankaragücü maçından 3 puan alacaklarını ifade etti.

Başarılı defans oyuncusu Şenol Can ise, devre arasını çok iyi değerlendirdiklerini, bu hafta ligde oynayacakları Ankaragücü maçının kendileri için adeta final maçı olacağını söyledi.

Devre arasında Kayserispor'dan transfer edilen Fatih Ceylan da, uyum sorununu arkadaşları sayesinde çok çabuk atlattığını belirterek, "Bu hafta Ankaragücü ile zor bir maçımız var. Ancak Gaziantepspor maçında gösterdiğimiz performansı Ankaragücü karşısında da gösterirsek 3 puanı alan taraf olacağımıza inanıyoruz. Bu mücadeleci oyunla ligde yenemeyeceğimiz takım olmaz. Fortis Türkiye Kupası'nda karşılaşacağımız Beşiktaş'ı da yeneriz'' ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2009 Salı 17:23:41
Güncelleme :20 Ocak 2009 Salı 17:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?