15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor, Sivasspor'a bileniyor

ANTALYASPOR, SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Sivasspor maçı hazırlıklarına devam eden Antalyaspor'da, teknik direktör Mehmet Özdilek, "Bizim üst sıraya çıkıp rahatlama adına galip gelmemiz gereken bir karşılaşma. Tek düşüncemiz kazanmak" dedi.

Turkcell Süper Lig'in 25. haftasında Sivasspor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde hazırlıklarına devam ediyor. Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde, öğleden sonra Rusya Birinci Lig takımlarından Zhemchuzhina Sochi ile yapılacak karşılaşma nedeniyle eksik olarak çalışan Kırmızı-beyazlıların antrenmanı, hafif tempoda koşu ve açma-germe hareketleri ile yaklaşık 1,5 saat sürdü.

"TEK DÜŞÜNCEMİZ KAZANMAK"

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Özdilek, amaçlarının, Sivasspor'u yenip, yukarıya çıkmak olduğunu belirtti. Özdilek, "Zor durumda olan bir takıma karşı oynayacağız. Kazanmamız gereken bir karşılaşma. Üç büyük maç oynadık. İstediğimiz neticeleri alamadık. Bizim üst sıraya çıkıp rahatlama adına kazanmamız gereken bir karşılaşma. Tek düşüncemiz kazanmak. Bunun için moral ve gücümüz var" dedi.

"BU HAFTA BİZİM İÇİN BAŞLANGIÇ OLACAK"

Ligin ikinci yarısında iç sahada oynadıkları karşılaşmalarda mücadele ve oyunlarının hakkını alamadıklarını söyleyen Özdilek, "İçeride iyi oynuyoruz. Sahada duruşu olan bir Antalyaspor var. İyi oyunu sürdürmek istiyoruz. Bu hafta bizim için başlangıç olacak. İçeride, büyük takımlar haricinde üstünlüğümüz var. Sivasspor, Diyarbakırspor ve Manisaspor olmak üzere üç karşılaşma var önümüzde. Bunlardan 3'te 3 yapıp 9 puan çıkarmak istiyoruz" diye konuştu.

ANTALYASPOR, SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
ANTALYASPOR, SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
ANTALYASPOR, SİVASSPOR MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 9 Mart 2010 Salı 14:11:05
Güncelleme :9 Mart 2010 Salı 21:50:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?