21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalyaspor 3 puana kilitlendi

Turcell Süper Lig'de son 3 haftada 7 puan toplayan Antalyaspor, ligin 12. haftasında kendi sahasında karşılaşacağı Kocaelispor'u yenerek çıkışını sürdürmek istiyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde yapılan antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmanda futbolcuların hayli hırslı ve neşeli oldukları gözlendi. Tesislere gelen Özel Alara Koleji öğrencileri, antrenman öncesinde futbolculara çiçek verdi ve tatlı ikram etti. Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve futbolcular, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan golcü futbolcu Mustafa Özkan, "3 haftadır istikrarlı bir futbol sergiliyoruz. Mehmet Özdilek hocamızla birlikte moral kazandık. Biz lig başladığından bu yana iyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Mehmet Özdilek ile birlikte kendimize olan güvenimiz arttı ve üst üste puanlar almaya başladık. Çok kritik maçlar oynuyoruz. Kocaelispor ile 6 puanlık bir maç oynayacağız. Kocaelispor'u yenerek üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bu maçta taraftarlarımıza da büyük görev
düşüyor. Taraftarlarımızdan bizi yalnız bırakmamalarını ve 90 dakika boyunca bizleri desteklemelerini istiyoruz" diye konuştu.

Eski teknik direktörleri Joseph Jarabinsky'nin kendisini neden oynatmadığını bilmediğini söyleyen Mustafa Özkan, "Ben antrenmanlarda her zaman çok çalıştım. Hoca değişikliğiyle birlikte forma şansı buldum. Bu şansı iyi değerlendirmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli futbolcu Orhan Ak ise, Kocaelispor'u yenmek istediklerini belirterek, "Her maça final havasında çıkıyoruz. Ligin ilk 8 haftasında ciddi puanlar kaybettik. Artık kredimizi doldurduk. Kocaelispor maçı bizim en önemli maçlarımızdan biri. Sahada mücadele edip taraftarın da desteğiyle 3 puanı almak istiyoruz. Ligin ilk haftalarında kaybettiğimiz puanların sıkıntısını sezon sonuna kadar yaşayacağız" diye konuştu.
Kocaelispor karşısında alacakları bir galibiyetle üst sıralara tırmanmak istediğini söyleyen Uğur Kavuk ise, "İstikrarımızı sürdürmek istiyoruz. İyi bir takım olduğumuzu herkese gösterdik. Evimizde oynayacağımız bütün maçlardan 3 puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi. Kavuk, dizinde bir ödem oluştuğunu ve hafta sonuna kadar sakatlığının durumunun belli olacağını söyledi.

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını PAF Takım ile yapacağı hazırlık maçıyla devam edecek Öte yandan teknik heyet, kart cezalıları ve sakat oyuncuların sıkıntısını yaşıyor. Kayserispor maçında kırmızı kart gören Hakan Özmert ve Sivasspor maçında kırmızı kart gören Sergey ile sarı kart cezalısı Korhan Öztürk'ün Kocelispor maçında forma giyemeyecek olması teknik heyeti düşündürüyor.

Sakatlıkları devam eden Korhan Öztürk'ün de forma giyemeyeceği belirtilirken, Sedat ve Uğur Kavuk'un durumlarının da maç gününde belli olacağı belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 18:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?