1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor Ankaraspor'a bileniyor

Antalyaspor'da Ankaraspor karşılaşması hazırlıkları sürüyor. Antrenman öncesi konuşan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, "Bu hafta galip gelip işi bitirmek istiyoruz. Son haftayı düşünmüyoruz" dedi.

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında Ankara'da Ankaraspor'la karşılaşacak olan Antalyaspor'da hazırlıklar devam ediyor. Günde tek idmanla Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek yönetiminde çalışan Kırmızı-beyazlılarda kasığında sakatlığı bulunan Serge Pacome ve Abdullah Çetin bugünkü antrenmanda yer almadı. Çift kalede iki takım halinde maç yapan Kırmızı-beyazlılar daha sonra hücum ve defans çalıştı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, bu hafta kazanarak ligde kalmayı son haftaya bırakmak istemediklerini söyledi.

Özdilek, "Takım olarak bulunduğumuz konumu biliyoruz. Bu durum bizi pozitif etkiliyor. Hiçbir maç kolay değil. Ankaraspor'u yenerek ligde var olduğumuz kanıtlamak istiyoruz. Her açıdan derin bir nefes almak istiyoruz. 24 hatadır final oynuyoruz. Kolay olmayacak. Ama bunu başaracağız. Son maça kalmak istemiyoruz. Dolayısıyla bu hafta galip gelerek işi bitirmek istiyoruz. 3 hafta kaybettikten sonra oyuncular üzerindeki bozulan moral de Fenerbahçe maçı sonrası tekrar yerine geldi. Galip geleceğimize inanıyorum" dedi.

Ertuğrul Arslan ise yaptığı değerlendirmede, "Çok fazla emek veriyoruz. Bu işe inandık. Ankara'dan 3 puanla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 15:10:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?