1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor Batı Akdeniz'e yayılıyor

ANTALYASPOR BATI AKDENİZ'E YAYILIYOR

Antalyaspor Futbol okullarının isim hakkının Isparta ve Burdur'da verileceği bildirildi.

Antalyasporluluk ruhunu tüm bölgeye yayma kararı alan Antalyaspor yönetimi Antalyaspor Futbol Okulu'nun isim hakkını Burdur ve Isparta illerine de verileceği bildirildi. Antalya'nın ilçe ve beldeleri ile birlikte komşu iller Burdur ve Isparta'da da uygulanması planlanan projeyle, Antalyaspor'un, bölge takımı haline getirilmesi hedefleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Antalyaspor Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Nuri Ülker, projedeki öncelikli hedefin 'Antalyaspor sevgisinin tüm bölgeye yayılması' olduğunu söyledi. İsim hakkıyla ilgili görüşmelerin devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde taleplerin artmasını beklediklerini de sözlerine ekleyen Nuri Ülker, yakın zamanda yapılan anlaşmalar ve diğer gelişmelerle ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleneceğini dile getirdi.

Futbol okullarının isim hakkının verilmesinin Türkiye'de birçok örneği olduğunu belirten Ülker şöyle konuştu: "Okulumuzun isim hakkını alanlar acenta şeklinde çalışacak. Belirli bir standardımız olacak. Talimata aykırı davranıldığında ve suiistimallerde ise Antalyaspor yaptırım uygulayabilecek. Kulübümüz, uygulamadan gelir elde ettiği gibi, buradan yetişecek gençlerimizi kendi bünyesine de alabilecek. Doğru düşünce, doğru uygulamayla Antalyaspor'umuz bir bölge takımı haline gelecek."

ANTALYASPOR BATI AKDENİZ'E YAYILIYOR
ANTALYASPOR BATI AKDENİZ'E YAYILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2009 Perşembe 15:28:02
Güncelleme :15 Ekim 2009 Perşembe 19:05:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?