1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor camiası iftarda buluştu

Antalyaspor A.Ş. Danışma Kurulu, Anonim Şirket, Vakıf ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, taraftar temsilcileri ile spor medyası çalışanları tesislerde düzenlenen iftar yemeğinde biraraya geldi.

Tesis restoranında verilen yemekte konuşma yapan Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu, camianın şehrin takımı için hassasiyetleri ve ortaya koyduğu duruşu takdir ettiklerini ve bu dayanışmayı daha ileri götürmeleri gerektiğini belirtti.

Akıncıoğlu, “İçinde bulunduğumuz zor günlerde birbirimizle dayanışma içinde olmalıyız. Ekonomik olarak sıkıntılı dönemlerdeyiz. Ancak gerek biz gerekse teknik heyet ve futbolcular zorluklardan yılmıyoruz. Camia olarak duruşumuzu bozmayıp dayanışma içinde olursak bize duyarsız olan, Antalyaspor’u görmezlikten gelen kişi ve kuruluşların kaçacak yeri kalmayacaktır. Yeter ki, kararlılığımızı, birlik ve beraberliğimizi sürdürelim” dedi.

PATIO İÇİN GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Antalyaspor’un transfer gündeminde bulunan Patio ile ilgili açıklama da yapan Akıncıoğlu, Gençlerbirliği’nin Kongolu futbolcu Patio Tampwe’yi Antalyaspor’a kiralık olarak vermek istediğini söyledi.Akıncıoğlu, “Futbolcu için teknik heyetimizin oluru daha önceden alınmıştı. Görüşmelerimiz devam ediyor” dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2009 Cumartesi 15:20:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?