22
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor Cimbom'a hazırlanıyor

ANTALYASPOR, GALATASARAY HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Galatasaray, hazırlıklarına tesislerinde devam eden Antalyaspor'da teknik direktör Mehmet Özdilek, "Ligi ilk 10 sırada bitirmek için önemli bir maç. Kazanmak istiyoruz" dedi.

Turkcell Süper Lig'in 33. haftasında İstanbul'da Galatasaray'la karşılaşacak olan Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri'nde hazırlıklarına başladı. Volkan ve Kerim'in sakatlıkları dolayısıyla katılmadığı antrenmanda, Sergey düz koşu yaparken, Necati de izinli oldu için çalışmada yerini alamadı.

 

FOTO MUHABİRİ FATİH CEYLAN

Teknik Direktör Mehmet Özdilek, yönetiminde yaklaşık 2 saat süren antrenmanda futbolcular, 5-2 pas ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Antalyaspor'da morallerin yüksek olduğu gözlerden kaçmadı. Antrenmanda Fatih Ceylan bir ara gazetecilerin fotoğraf makinesini alarak arkadaşlarının fotoğrafını çekerken, geçtiğimiz hafta başından beri denenen Fransa 1. Lig ekiplerinden Lille'in B takımının kalesini koruyan 20 yaşındaki Ndjock Sammy ise kenardan antrenmanı izledi.

 

KIRMIZI-BEYAZLI TAKIMDA LİGİ İLK 10 İÇİNDE BİTİRME HESAPLARI

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan teknik direktör Mehmet Özdilek, Galatasaray karşısında puanlar almak istediklerini belirtti. Özdilek, "Biz iyi oynayan bir takımız. Dün, dünde kaldı. Galatasaray maçına hazırlanıyoruz. Son iki haftaya yakışır şekilde bitirmek istiyoruz. Ligi, ilk 10 içerisinde bitirmek için önemli bir maç. Buraya kendimizi perçinlemek istiyoruz. Kazanmak için her şeyi bilebilen ve yapan bir takımız" dedi.

Antalyaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Yalçın Ayhan ise "Son haftalarda yükselen bir grafiğimiz var. Ligde 3'de 3 yaptık. Sezonu en iyi şekilde bitirme açısından önemli bir karşılaşma. İnşallah sezonu galibiyetlerle bitiririz. Galatasaray maçında olacak tepkilere de aldırmıyorum. Profesyonel futbolcuyum. Tepkiler olabilir. Ben futboluma bakıyorum" diye konuştu.

ANTALYASPOR, GALATASARAY HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
ANTALYASPOR, GALATASARAY HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
ANTALYASPOR, GALATASARAY HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 19:41:01
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 19:55:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?