21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalyaspor gelecekten umutlu

Antalyaspor'da yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve kulüp personeli, kulüp tesislerinde düzenlenen bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen bayramlaşma törenine Kulüp Başkanı Hasan Akıncıoğlu, yönetim kurulu üyeleri, A Takım ve PAF Takımı futbolcuları, teknik heyet ile kulüp personeli ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Başkan Akıncıoğlu, burada yaptığı konuşmada Antalyaspor'un futbolculardan kulübe hizmet verenlere, yönetim kurulu üyelerinden basın mensuplarına kadar çok geniş bir aile olduğunu söyleyerek, "Camia olarak çok geniş bir aileyiz. Bugün bayram nedeniyle bir araya gelerek hep birlikte olmak istedik. Bu vesileyle hepimizin sağlıklı, mutlu ve iyi bir bayram geçirmemizi temenni ediyorum" diye konuştu.

Futbolculara hitaben de bir konuşma yapan Akıncıoğlu, "Yapmakta olduğumuz işin ciddiyetindeyiz. Futbolcular, idareciler ve teknik heyet güzel bir atmosfer oluşturduk. Puan cetvelinde bulunduğumuz yer dünyanın sonu değil. Sizi demoralize etmesin. Umutsuzluğa düşürmesin. Gitmekte olduğumuz yol doğru bir yol. Bu yolda hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadık. Teknik heyetimize ve sizlere güveniyoruz. Maalesef fikstür gereği ve bizim dışımızda gerçekleşen olaylar nedeniyle ilk 5 hafta zorlu geçti" ifadelerini kullandı.

Futbolda şans faktörünün de çok önemli olduğunu ifade eden Akıncıoğlu, "Bu süreçte şans da bizden yana değildi. Hepiniz tüm müsabakalarda aslanlar gibi oynadınız. Bizim için lig daha yeni başlıyor. Birçok arkadaşımız takıma yeni katıldı. Grup çalışmasında en önemli unsur disiplin ve sistemi oturtmak, takım olmak bir zaman süreci gerektiriyor. Önümüzde umutla bakacağımız bir dönem başlıyor" dedi.

Bayramlaşma öncesi Teknik Direktör Josef Jarabinsky ve takım kaptanı Uğur Kavuk da, sırayla söz alarak camianın bayramını kutladı. Takım kaptanı Uğur Kavuk, Antalyaspor'u iyi günlerin beklediğini belirterek, "Bizi bundan sonra iyi güzel günlerin beklediğine inanıyorum. O da inşallah bu hafta olur. Bayram vesilesiyle burada toplandık. Herkesin bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2008 Pazartesi 13:47:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?