1
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor Hacettepespor'a bileniyor

Antalyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 25. haftasında deplasmanda Hacettepe ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde teknik direktör Mehmet Özdilek, futbolcularla kısa bir görüşme yaptı. Antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular, kondisyon çalışması ve topla çalışma yaparken, kaleciler takımdan ayrı olarak çalıştı.

Teknik direktör Mehmet Özdilek, antrenman öncesi yaptığı açıklamada, ligde oynayacakları her maçın önemli olduğunu belirterek, "Hacettepe ile çok önemli bir maç oynayacağız. Rakiplerimizin konumları ne olursa olsun bizim için her karşılaşma önemli. Hedefimiz Hacettepe maçından 3 puan almak. Ligde artık öyle maçlar oynanıyor ki her takım, her takımdan puan veya puanlar alabiliyor. Hacettepe maçını çok kolay görmüyoruz. Çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Antalyaspor olarak haftalardır tam kadro olarak sahaya çıkamadık. Kart cezalısı ve sakatlıklar nedeniyle sahaya tam kadro olarak çıkamadık. Ama eksik oyuncuların yerine forma giyecek her oyuncu nasıl oynayacaklarını bilirler. Bundan sonraki maçlar bizim için çok önemli" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 19:02:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?