21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalyaspor hazırlıklarını sürdürüyor

Antalyaspor, Turkcell Süper Lig'in 13. haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde Teknik Direktör Mehmet Özdilek nezaretinde Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip düz koşu ve pas çalışması yaptı. Antrenman öncesi Teknik Direktör Mehmet Özdilek, oyuncularla kısa bir görüşme yaptı. Düş koşu ve pas çalışmasının ardından futbolcular kanatlardan gol çalışması yaptı.

Kırmızı-beyazlı ekipde sakatlıkları bulunan Fatih Aral ve Mustafa Özkan takımdan ayrı olarak salonda çalışırken, Kocaelispor maçında sağ kaburga kısmından darbe alan Ali Zitouni takımla çalışmalara başladı. Geçen hafta PAF takımla ile yapılan maçta sakatlanan Sergey takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmanda Sivas maçında rakibi ile girdiği mücadele sonucunda elmacık kemiğinde kırıklar meydana gelen Yalçın Ayhan ise antrenmana maske ile çıktı.

Antrenman sırasında hayli bir neşeli olduğu gözlenen futbolcuların kendi aralarında şakalaşması ve hırslı olmaları dikkat çekti. Antrenman sırasında Teknik Direktör Özdilek oyuncularını sık sık uyardı. Antalyasporlu futbolcu Ertuğrul Aslan, Kocaelispor maçında kaybettikleri puanı Bursaspor maçında telafi edeceklerini belirterek, "Kendi evimizde Kocaelispor'a puan verdik. Ama futbolda her türlü sonuçlar olabiliyor. Şimdi bu kaybettiğimiz puan telafisi için önümüzde bir Bursaspor maçı var. Bu maçı da kazanıp ilk yarının sonralarına doğru avantajlı olmak istiyoruz" dedi.

Takımın başına Mehmet Özdilek'in gelmesi ile iyi bir performans sergilediklerini vurgulayan Şenol Can ise, "Kendi evimizde Kocaeli maçında berabere kaldık. Kazanmamız gereken bir maçtı. Bu maçı kazansaydık çok iyi bir avantaj sergileyecektik. Önümüzde bir Bursaspor maçı var. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2008 Çarşamba 14:55:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?