15
Mayıs
2024
Çarşamba
ANTALYA

Antalyaspor hazırlıklarını sürdürüyor

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR

Medical Park Antalyaspor, lig hazırlıklarına devam ediyor.

Medical Park Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de milli maç nedeni ile verilen arada hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde devam ediyor.

Teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde Kasımpaşa maçında ilk 11'de oynayan oyuncular düz koşu yaparken, diğer futbolcular dar alanda pas çalışması ve şut çalıştı. Sergey'in katılmadığı antrenmanda Necati ise düz koşu yaptı.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, iyi yolda olduklarını belirterek, "İki hazırlık maçı ile yolumuza aynı kararda devam ediyoruz. Amacımız daha iyi yerler gidebilmek. Gerçekçi ve emin adımlarla yukarı çıkmak istiyoruz. Net olan üst çizgiye geçen senden daha iyi gitmek istiyoruz. Her maçta 3 puana takibiz. Milli ara bize ilaç gibi gelecek. İşimizi ciddi şekilde devam etmek. Ömer, Gençlerbirliği karşılaşmasına oynayabilecek. Necati ve Sergey'in ise zor" dedi.

Ligde kolay maçın olmadığını belirten başarılı orta saha oyuncusu Kerem Seras, "İyi oynayarak Kasımpaşa maçını aldık. Bundan sonrada iyi oynayıp galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR, GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2010 Perşembe 18:24:04
Güncelleme :7 Ekim 2010 Perşembe 18:49:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?