21
Mayıs
2024
Salı
ANTALYA

Antalyaspor ilk kupayı kaldırdı

Türkiye Masa Tenisi 1. Ligi'ni ilk sırada tamamlayıp şampiyon olarak Süper Lig'e yükselen Antalyaspor Bayan Masa Tenisi Takımı, Antalyaspor'a ilk kupayı kazandırdı.

12 takımlı 1. Lig'de yenilgisiz olarak şampiyon olan bayanlar, kazandıkları şampiyonluk kupasını Antalyaspor müzesine koymak üzere Başkan Sedat Peker'e teslim etti.

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Yıldırım ve Fatih Uludere ile birlikte Antrenör Yahya Gürcüm, Antalyaspor Masa Tenisi Şube Kaptanı Kürşat Çavuşoğlu ve Antalya Masa Tenisi İl Temsilci Yardımcısı Fatih Bacak'ın da hazır bulunduğu teslim töreninde Başkan Peker, Antalyaspor'a böyle bir gurur yaşattıklarından ötürü tüm sporculara teşekkür etti.

Sporcular Müge Sayar, Fatma Mumcu, Melis Özen ve İzel Dikilitaş ile bir süre sohbet eden Peker, "Bu sezon ilk kupayı sizlerin sayesinde müzemize koymuş olduk.Şimdi sıra futbolda şampiyon olmaya geldi. Hepinize teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Antalyaspor Bayan Masa Tenisi Takımı 12 takımlı Süper Lig'de mücadele verecek. Takım lig öncesi ayrıca; 10-11 Mayıs 2008 tarihlerinde Kıbrıs'ta düzenlenecek olan "Dr. Fazıl Küçük Gençler En İyi 12'ler Masa Tenisi Turnuvası"na katılacak.

.
Yayın Tarihi : 30 Nisan 2008 Çarşamba 10:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?